top of page
IMG_1741_edited.jpg

              Eagleloftuitingen

Het was boven verwachting zeer geslaagd!

Echt zo fijn met elkaar gehad ondanks zondag de storm maar wat een uitzicht vanuit het huis op de natuur rondom.

Echt prachtig!

Familie Buma (8 personen), september 2023

____________________________________

Wederom heel erg genoten van twee heerlijke weken in jullie huis. Begonnen met zijn achten omdat alle kinderen en aanhang ook weer graag aanhaakten. Ruimte genoeg en volop gebruik gemaakt van het fijne zwembad. Wat een heerlijke combinatie van privacy en toch heel veel ruimte. Toen de tweede week de club van 8 naar 5 naar 3 ging, hebben we leuke uitstapjes gemaakt en op verschillende plekken heerlijk gegeten. Ook "thuis" wordt de barbecue veelvuldig gebruikt na een bezoekje aan de markthallen in Olhao. Dank voor de gastvrijheid. Wij komen graag terug. 

Marjolein en Iede (8 - 5 - 3 personen), augustus 2023

____________________________________

Wij hebben het allemaal heerlijk gehad in jullie práchtige huis en hebben ook enorm met het weer geboft. Kortom we hebben genóten. 

Jullie hebben ook een hele leuke hulpvaardige dochter. Prettige communicatie waardoor alles heel gemakkelijk verliep bij zowel aankomst als vertrek. 

Aan Mayke heb ik nog een paar kleine dingen doorgegeven zoals bv een behoorlijke kier tussen de hor en de vensterbank waardoor er toch nog veel muggen binnen komen. Vooral in de slaapkamer beneden links. Mijn zoon heeft toen het raam dichtgehouden en een fan gekocht. Deze hebben we achtergelaten; dus cadeautje voor jullie 😀

Ook zijn peuter en ouders naar beneden verkast i v m de hele lichte slaapkamer gordijnen. 

Een keuze optie middels een verduisterend ( rol) gordijn zou wel fijn zijn geweest. 

Dat is het enige waar we aan moesten wennen. 

Verder niets dan lof over alles wat jullie daar te bieden hebben. Een unieke plek en leuke omgeving. 

Wie weet boeken we nog eens.

Familie Bos (7 personen), mei 2023

________________________________________

We hebben het weer heel fijn gehad op de Eagle Loft. Het maakt gedachtes bij ons los voor als mijn vroeg-pensioen zich over een paar jaar aandient. Hoe zou het zijn om te overwinteren in het gebied en bij voorkeur in zo’n prachtig huis? 😉 Hoe ervaren jullie dat? Zijn jullie er vaak in de winter?

Familie Adema (2 personen), maart 2023

_________________________________

Heel erg genoten van jullie huis en omgeving. Veel gezien en gedaan. Wel jammer van het niet verwarmde zwembad. Het werd nu niet meer verwarmd door de zon. Komen zeker nog een keer terug naar Portugal. Dankjulliewel voor alle service. Is zeer gewaardeerd. 

Familie Hoogvliet (2 personen), november 2022

________________________________________

Het was echt heeeeerlijk in jullie mooie huis op deze top locatie. Het enige wat we niet zullen missen is de hobbelige weg er naar toe. We zouden er zeker nog n x gebruik van willen maken. Bedankt namens de hele groep en hebben er allen van genoten. Mayke had ik al bedankt voor de goeie service. Hopelijk tot een volgende x. 

Familie Notting (8 personen), september 2022

_________________________________

We kijken terug op een fijne vakantie in Portugal en hebben (na de schrik van de barst in het raam) genoten van jullie zeer comfortabele huis. 

Dank ook voor het terugstorten van de borg. Wellicht dat wij in de toekomst nog eens contact opnemen met jullie voor een volgende vakantie.

Familie Oostenbrug (5 personen), augustus 2022

_________________________________

We wouden jullie nog graag laten weten hoe fijn we het vinden in jullie eigendom de Eagleloft en de vlotte ontvangst van Harm en Mayke! Alles was tiptop in orde. Ik hoop dat jullie dat ook vonden na onze passage?

Wij bevelen jullie zeker en vast aan!

En wie weet nog eens in de toekomst! Tot dan!

Familie de Coster (8 personen), juli 2022

_________________________________

We hebben weer een heerlijke week gehad en genoten ondanks de perikelen met de pomp. Mayke was fantastisch! Lief dat je de elektriciteitskosten hiermee verrekend hebt. Nogmaals dank en wie weet tot een volgende keer. 

Familie Schouten (4 personen), juli 2022

_________________________________

Inderdaad hebben we weer volop genoten van het verblijf op de Eagleloft.

Familie Limmen (2 personen), juni 2022

_________________________________

Even een reactie van ons: Het was in 1 woord helemaal top! precies waar we behoefte aan hadden: privacy in een prachtige omgeving! Na twee jaar bikkelen tegen Corona (we werken allebei in de zorg) was dit precies waar we behoefte aan hadden. Wat een prachtig huis hebben jullie gebouwd!  Dikke complimenten van ons! Ook de tuin is met liefde ingericht! Ik ben echter toch een watje want heb niet de die-hard gespeeld… .Ook de ontvangst van Mayke was helemaal top! We komen daarom graag  terug want we zijn nog lang niet uitgekeken! Na onze vele reizen in het verre buitenland waren deze dagen voor ons een eyeopener!

Nogmaals bedankt en je hoort weer van ons!

Familie van der Zwan (2 personen), maart 2022

_________________________________

We hebben het heel fijn gehad; wat een prachtige plek hebben jullie gecreëerd! Wie weet inderdaad tot een volgende keer.

Familie Aardema (2 personen), maart 2022

_________________________________

We zijn hartelijk ontvangen door jullie dochter Mayke in jullie paradijs in de Algarve. Wat een schitterend huis in een prachtige omgeving en wat een smaakvolle comfortabele inrichting.
We hebben enorm genoten in jullie huis met ons gezin, we hebben gezwommen, gekookt, uitgerust en spelletjes gedaan. Ook nog wat uitjes gehad, vooral de boottocht door het natuurreservaat vanuit Olhão was prachtig.

Familie de Graaf (9 personen), december 2021
_________________________________
We zijn inmiddels weer terug in Nederland en ik wil je nog even laten weten dat we enorm genoten hebben van jullie huis!

Wat een plek! En wat een schitterend huis! Echt alles was fantastisch. Die ramen rondom, de bougainville, de ligplekjes… Ook zo mooi hoe de tuin en het zwembad in de avond verlicht zijn. Sprookjesachtig….!

En de ontvangst/uitgeleide door Mayke was meer dan prettig. 

 Kortom, we hebben een heerlijke week gehad 😊 (en zijn heel blij dat we ons niet hebben laten weerhouden door het feit dat het andere gezin niet meeging 😄)

Familie Ludwig (4 personen), oktober 2021

_________________________________

Wij wilden nog even melden dat wij het prachtig hebben gehad.

Wat een mooi en bijzonder huis hebben jullie daar! Het is een prachtige plek,  mooi rustig maar toch dichtbij alle voorzieningen. Het huis is van alle gemakken voorzien en een echt familie huis. En de ontvangst van jullie dochter Mayke was ook super hartelijk!

Dus al met al een topper! 

Bedankt nog voor de goede zorgen en misschien tot ziens,

Familie Groen (8 personen), oktober 2021

_________________________________

Wat genieten wij van jullie Eagleloft!! Het is echt een superplek en volgens mij genieten wij ervan zoals jullie het bedoeld hebben. Vandaag de tour door de olijfboomgaard gedaan (aanrader), heerlijk geluncht bij Cha cha cha en morgen gaan we naar één van de eilanden met de watertaxi.

Familie Aukema (6 personen), augustus 2021

_________________________________

Wat hebben we weer heerlijk genoten van jullie prachtige huis en we zijn heeeeel blij dat we gewoon gegaan zijn. Honderd-en-één formulieren, QR codes, testen….alles paraat maar door niemand gecontroleerd!! Het huis is zo fijn en voelde natuurlijk direct weer als een thuis. We hebben echt genoten en heerlijk samen weer energie op kunnen doen om strakjes in NL het werkende, schoolgaande en voetballende leven weer in te stappen. Dank dat we weer even jullie paradijs mochten lenen; dank voor jullie gastvrijheid en de goede zorgen van je dochter en schoonzoon.

Familie van Gemert (10 personen), juli 2021

_________________________________

Wederom een heerlijke week in de Eagleloft. Genoten van de stranden bij Fuseta en Barril. Gewandeld, gefietst, boottocht. Heel gevarieerd en dan ook nog het lekkere eten. En dat terwijl de herfst in Nederland zijn intrede heeft gedaan. 

Dank voor het verblijf in jullie huis! En wij zijn nog steeds niet uitgekeken dus tot ziens!

Familie Coerkamp (6 personen), september 2020

_________________________________

Wij hebben het fantastisch gehad in de Eagleloft. Wat een heerlijk huis, met een nog heerlijkere tuin.

Onze familie heeft met volle teugen genoten van het huis, het zwembad, de bbq, 's nachts sterren kijken op het dakterras, een paar potjes pingpong.

We hebben een geweldige vakantie gehad en komen heel graag nog eens terug naar dit Portugese pareltje.

Familie Lange (5 personen), september 2020

_________________________________

Wij willen jullie bedanken voor een - wederom - heerlijk verblijf in jullie huis. Het was heerlijk om even te ontsnappen de corona-gekte en het regenachtige Nederland. 

We hebben vanaf het dakterras naar de prachtige sterrenhemel gekeken, de kruiden uit de tuin gebruikt en genoten van het comfort dat het huis biedt. In één woord fantastisch! We kunnen het iedereen aanraden en komen graag nog een keertje terug!

Familie Jorna (6 personen), juli 2020

_________________________________

Wij hebben een heerlijke tijd gehad met onze kinderen in jullie heerlijke huis.

Net zo mooi als het er op de computer uitziet...

Wij zijn de tuin alleen uit geweest voor de boodschappen. Voor de stranden hoop ik nog een keer terug te komen. 

Een zoon van 30 vond zichzelf te oud voor een stapelbed. De jongste van 28 vond het prima.

Familie Boekwijt (9 personen), oktober 2019

_________________________________

Ik wilde je al eerder schrijven natuurlijk om jullie te bedanken dat we zo intens mochten genieten in jullie heerlijke huis. We hebben werkelijk een TOP vakantie gehad.

Wat een fantastische plek is de Eagleloft. De verwachtingen waren hooggespannen maar zijn meer dan waar gemaakt. Wat een heerlijk huis. Van alle gemakken voorzien; een ongekende luxe. Prachtig afwerkingsniveau en zo'n fijn ruime opzet/indeling!! Je werd al helemaal rustig van het gewoon "er zijn". De eerste week met 10 ging perfect. Heel harmonieus. Niet alleen wij met elkaar maar ook gewoon de ruimte die ieder gezin en ieder voor zichzelf had. Heerlijk! Je loopt elkaar niet gauw in de weg!!

Ik heb heerlijk van je prachtige keuken gebruik gemaakt. We hebben eigenlijk alleen maar thuis gegeten. Super fijn!

Mayke en Gust waren een super gastvrouw/heer en als er iets was stonden ze meteen klaar.

Tips voor het huis of de service hebben we eigenlijk niet; er blijft niks te wensen over als je daar bent!!!

Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid, goede zorgen en het fijne contact. We hopen in de toekomst nog een keertje terug te mogen komen...;-)

Familie Schriks (6 personen), augustus 2019

_________________________________

Wat hebben wij genoten van onze week in jullie prachtige huis!

Gelijk al bij binnenkomst gaf jullie huis ons allemaal een echt “thuis” gevoel. 

Zo smaakvol ingericht met zoveel oog voor detail, geweldig!

Veel gevoel voor privacy, iedereen had wel een eigen plekje om heerlijk te vertoeven. 

De week met elkaar is omgevlogen!

Ook onze complimenten voor jullie dochter Mayke, wat een leuke enthousiaste gastvrouw!

We zullen zeker terugkomen, of weer met de kinderen of wellicht gewoon lekker met ons tweeën, dat lijkt ons ook heerlijk. 

Wellicht hebben jullie in het najaar of volgend voorjaar nog een plekje vrij. 

Familie van Bruggen (7 personen), juni 2019

_________________________________

Wij waren vorige week 5 dagen in jullie prachtige villa en wat hebben we genoten! Alles om je heen is mooi en een schitterende plek. Via Mayke hebben we al aangegeven volgend jaar rond Pinksteren weer te reserveren.

Familie Gout (7 personen), juni 2019

_________________________________

We hebben genoten van jullie prachtige huis!

Ook met regen een heerlijke plek om te verblijven. Gelukkig hebben we ook in de zon ervan mogen genieten.

Tips hebben we niet. Wat ons betreft is het perfect!

Familie de Pagter (4 personen), mei 2019

_________________________________

We hebben een heerlijke tijd gehad in jullie mooie en goed geoutilleerde huis! Bijkomend voordeel was dat het weer mooi werd vanaf de dag dat we arriveerden!. We hebben zelfs gebruik kunnen maken van het zwembad, weliswaar aanvankelijk heel fris, maar het werd steeds beter/minder koud. We hebben eigenlijk geen verdere tips of wensen te melden (afgezien van het inmiddels aangepakte probleem...:-)). 

In Mayke (en Gust) hebben jullie een fantastische gastvrouw waar het enthousiasme vanaf spat, heel leuk!

Familie Heres (10 personen), mei 2019

_________________________________

Eagleloft was alles wat ik ervan had verwacht. We hebben enorm genoten en grootste gedeelte van de reis was top!

Nou tot de volgende keer dan maar.

Familie de Leur (4 personen), april 2019

_________________________________

We hebben genoten van jullie huis, de rust, het prachtige weer en de even zo prachtige omgeving. 

De eagleloft blijft voorlopig bij mijn favorieten staan!

Familie Ribbers (2 personen), maart 2019


 

bottom of page